mini-080629Santi Hiresmini-16feb1102"Santiago" noemen wij hem, geboren op 23-04-2007

Vanaf Pup heeft Santiago zijn echte fila karakter al laten zien. Aanraken door vreemden stelt hij niet op prijs, en laat hij absoluut niet toe, dat heeft ons al menig keer een 1ste plaatst op een show gekost. Op puppiecursus keek hij rustig wat er om hem heen gebeurde en vreemde honden moesten hem vooral met rust laten. Daarintegen is hij voor ons een super lieve, aanhankelijke hond en beschermd alles wat eigen is en vooral beschermend voor onze zoon van bijna 4.

Santiago heeft nieuw bloed in onze kennel gebracht en wij danken hiervoor Jose Salvador Martinez van El Siledin Kennel voor deze prachtige reu. Ondertussen heeft Santiago 3 nesten voortgebracht en vererft hij erg dominant, zowel bij passende bloedlijn als outcross komt zijn massieve hoofd, lange laag aangezette oren, breede borstkas en goede hoeking terug.

Vader is Quibira dos Tabayara zoon van Lampiao do Alto Quatis topreu van Brazilie op het moment, Lampiao is een afstammeling van Jose Gomes bloedlijn en moeder van Quibira is Iuca dos Tabayara afstammeling van de oude Jaguara bloedlijn (pure braziliaanse bloedlijnen). Yacare is qua type en bouw een waardig opvolger van van opa.

mini-alsfeld18

Moeder is Linda el Siledin dochter van Urano el Siledin, zoon van kampioen Aragua da Barra en van Spaans en Europees Jeugd kampioene Endora De El Siledin.

Hieronder links naar zonen en dochters van Santiago.

Dochter

Isaura De Sol Casa
Isodora De Sol Casa

Zoon

Inferno De Sol Casa
Jaïro De Sol Casa
Jumbo Nuovo Sueno Birengo

Santiago is Ned. Kamp. Belgisch Kamp. Duits Kamp. meervoudig Europasieger en Bundessieger, Int. Kampioen,  Res. Wereldkamp. 2009, WERELDKAMPIOEN 2012, CEMA Show Fila Brasileiro Best Male, Best Head, Best in Show, Judges Joaquim Liberato Baroso (Boa Sorte Kennel) & Cristovao Giancotti (do Tabayara Kennel)

Van Santiago zijn officiële HD en ED foto's genomen, de beoordeling is HD en ED vrij, een kopie van dit rapport kun u evenals zijn stamboom hieronder als pdf document downloaden. Van Santiago is tevens een DNA profiel bekend.

mini-gollhoven50mini-hondenapril13

mini-strand21

Yacare (Santiago) Beste Hoofd in de spaanse CEMA show.

santi2santiagohead

Yacare (Santiago) te gast bij Los Tres Naranjos Kennel van Ines en Pedro van Damme. Joaquim Liberato Baroso (Boa Sorte Kennel) test het temperament van Santiago.

santiagospanjesantitemp

 

Laatste Show van Santiago, 27 januari 2013 CEMA show in spanje, Keurmeesters Joaquim Liberato Baroso (Boa Sorte Kennel) en Cristovao Giancotti (do Tabayara Kennel)
Beste Reu, Beste Hoofd en Best in Show. Een geweldig compliment van 2 braziliaanse rasspecialisten. Santiago heeft een geweldige showcarriere achter de rug en stopt daaromop zijn hoogtepunt met shows. Een geweldige fila, behoordend bij de top van de wereld. Op de leeftijd van 5 jaar heeft hij al deze grote titels op zijn naam weten te zetten.

 santiago

VIDEO'S